• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šukalo: Vi se riješite Bakira, mi ćemo Dodika

Autor mondo.ba

Adam Šukalo, lider stranke Napredna Srpska pozvao je Bošnjake da se "riješe Bakira", a da će se onda Srbi riješiti Dodika što bi dovelo do mira i stabilnosti u BiH.

Šukalo je za N1 rekao da na ovim prostorima nisu popularne teme srpsko-bošnjačkog dijaloga.

"Ovdje nisu popularne teme srpsko-bošnjačkog dijaloga. Ovdje nije popularno što Emir i ja želimo dijalog, bilo bi svima super da se mi svađamo i da ja glumim velikog Srbina, a on Bošnjaka. Vi se riješite Bakira, mi ćemo Dodika i mirna Bosna. Ne želim da se odreknem identiteta BiH, smatram da je to istorijski moja zemlja. Ako sam Hrišćanin kakvim se smatram, ja ne mogu da mrzim drugog. Ne mogu da razmišljam o prošlosti", smatra Šukalo te dodaje da se narod mora prestati vraćati na priču iz devedesetih i okrenuti budućnosti.

"Događaj dana je nenajavljeni sastanak Zvizdić i Vučić. Najava mjeseca je izgradnja autoputa Beograd - Sarajevo. Moramo se okrenuti građanima i njihovim potrebama. Moramo se prestati vraćati na priču iz devedesetih i vraćanje ratnih ožiljaka. Svako nosi neki, neko manji, neko veći. Moramo se okrenuti budućnosti, to nisu floskule nego konkretne stvari. Bojim se negativnog scenarija, a to je da se zaustavi sav evropski put. Mislim da će to voditi u neke nacionalističke priče kao uvertira za naredne izbore", rekao je Šukalo.

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gradiška

Ljudi moji za Adama Šukala pitajte stanovnike Gradiške,pa će te čuti o kome se radibi zato ne želim da dajem neki komentar to je čovjek koji je držao neki kiosk i nije za politiku. Taj čovjek hoće para u politici i spreman je svašta da uradi i sve žrtvuje za pare.

Sta?

Sram te bilo ! ! !

o majko

Sto bi rekao Corba - kako je lepo biti glup. U danasnje vrijeme najlakse je ovim glupacima koji udju u Skupstinu sa 100 glasova a onda se osile

Borac

Miri u BiH je potreban,privreda,ekonomija, dogovor ali političari kao Šukalo nisu. Šukalo kako spominje ožiljke iz rata manje i veće,on ih nema nikakvih ona priča sa Suljagićem na N1 je sramna što je on pričao. Srpskom narodu je potrebna sloga a ne Brankovići kao on a kada bi došli onakvi kao on nebi sigurno sačuvali Republiku Srpsku. Nama je potreban političar koji nije stranački opredijeljen i samo stranku štiti i svoj interes. Treba da štiti srpski narod i njegov interes a Šukalo sa svojih 300 glasova sa koliko je ušao u skupštinu bi nas uništio.

Gz

Vidi ove bjede on stvarno umislio da je i on neko i nesto. Sta rekoste cega je on lider? Koliko je osvojio glasova na izborima? Hahaha ja sile i lidera on da se nekoga rijesi hahaha

MONDO REPORTAŽE