• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mektić optužuje, Dodikov kabinet demantuje

Autor Agencije

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić je gostujući sinoć u emisiji Pressing kazao da na "rušenju" Aleksandra Vučića u Srbiji svjesno radi kabineta predsjednika RS Milorada Dodika, a da za to posjeduje i materijalne dokaze.

 Mektić optužuje, Dodikov kabinet demantuje Izvor: MONDO/ Siniša Stanić
Izvor: MONDO/ Siniša Stanić

"Iz kabineta Dodika svjesno rade na rušenju predsjednika SNS-a Vučića u korist Vuka Jeremića...Imam dokaze za to. To govorim tri-četiri puta, čak sam namjerno govorio u udarnom terminu ne bi li neko reagovao. Materijalne dokaze smo na određen način proslijedili institucijama vlasti u Srbiji", rekao je Mektić u Pressingu na N1.

Na pitanje da li aktuelni premijer Srbije zna za te dokaze, Mektić je rekao da ima povratnu informaciju da je Vučić upoznat.

 "Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić već duže vremena neistinama i podmetanjima dezinformiše javnost i bezuspješno pokušava da destabilizuje dobre odnose između predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Srbije Aleksandra Vučića", rečeno je Srni u kabinetu predsjednika Republike Srpske gdje su najoštrije odbacili i demantovali "neistine koje je na račun kabineta predsjednika Milorada Dodika iznio ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić."

Iz Kabineta predsjednik Srpske podsjećaju da  još nikada nije saopštio ko je prije dvije godine u Srebrenici pokušao linčovati premijera Srbije i dokle je stigla istraga o tome.

"To je, prevashodno, bio njegov zadatak, a ne da se bavi tendencioznim podmetanjima koja nemaju nikakve veze sa realnošću", poručili su iz kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Crnadak: Nema razloga da mu ne vjerujem

Ministar inostranih poslova BiH, Igor Crnadak rekao je ''da nema razloga da ne vjeruje Mektiću''.

"On tvrdi da ima dokaze, i da su došli do Vučića. Ne mogu to komentarisati, ne znam sadržaj, ali nemam razlog da ne vjerujem Mektiću. Posvećen je tome da ono što ne valja u društvu istjera na čistac. Ne bavi se podmetanjem. Takve stvari uvijek osuđujem, na svim kanalima. To Dodiku ne bi bilo prvi put, i često se petlja. Suštinski, nanosi štetu RS", rekao je Crnadak za N1.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ovaj Mektic sve zna samo ne zna ono sto bi trebao da zna

MONDO REPORTAŽE