• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

G17 plus: Vučić se nije pojavio na suđenju

Aleksandar Vučić se nije pojavio na suđenju povodom tužbe koju je protiv njega podneo Mlađan Dinkić.

 G17 plus: Vučić se nije pojavio na suđenju Izvor: MONDO

Stranka G 17 plus saopštila je da se generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić nije pojavio na ročištu u Palati pravde povodom tužbe koju je protiv njega, zbog "više kleveta i laži" izrečenih za skupštinskom govornicom prilikom izbora Tomislava Nikolića za predsednika Skupštine Srbije, podneo predsednik G17 plus Mlađan Dinkić.

"Vučić je uredno primio poziv za današnje ročište, a njegov advokat nije umeo da objasni zašto se nije pojavio na sudu", navedno je u saopštenju.

G 17 plus smatra da je ovo još jedan dokaz da su radikali najglasniji kada u javnosti vređaju i iznose neistine, a ne smeju da se pojave na sudu kada treba da odgovaraju za izrečene klevete.

"Vučić je imao priliku da danas na sudu iznese argumente za klevete koje godinama iznosi na račun predsednika G17 plus, ali je očigledno da nije imao hrabrosti da se suoči sa odgovornošću i zakonskom kaznom za iznošenje laži. S obzirom na to da se Vučić očigledno plaši direktnog suočavanja sa istinom, očekujemo od suda da pronađe način da ga privede pravdi", kaže se u saopštenju.

Tokom današnjeg ročišta, pred kraj davanja iskaza, sudija je obavešten da je naređena evakuacija zbog dojave da je u Palati pravde postavljena bomba, ali je predsednik G17 plus, u dogovoru sa sudijom, odlučio da do kraja dovrši svoj iskaz, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE