• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD će biti u zgradi, ali možda neće na sjednici

Autor mondo.ba

''Mi ćemo sigurno biti u zgradi Parlamenta, ali potpuno je neizvjesno hoćemo li učestvovati na sjednici", kaže poslanik SNSD-a u Parlamentu BiH Milica Marković.

  ''Mi ćemo sigurno biti u zgradi Parlamenta, ali potpuno je neizvjesno hoćemo li učestvovati zato što do danas, a vjerujem ni do sutra, neće bit dati određeni odgovori koje smo mi tražili od Predsjedništva BiH, prije svega od bošnjačkog člana Predsjedništva, u pogledu predavanja zahtjeva za reviziju tužbe protiv Srbije. S obzirom na to da nije bilo nikakvih odgovora s te strane i da se tu ništa nije dogodilo, mislim da je besmisleno učestvovati u radu, ali da ćemo u Parlamentu biti - bićemo'', rekla je Milica Marković za N1. 

Nastavak 42. sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine zakazan je za sutra. Još uvijek nije poznato da li će se steći svi uvjeti za održavanje sjednice s obzirom na ocjenu predsjedavajućeg Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Staše Košarca da bi prisustvo sjednici dalo ''legitimitet odlukama Bakira Izetbegovića''.

On je ocijenio da su uslovi za održavanje sjednice Predstavničkog doma danas gori, a politička kriza još teža i složenija nego prije tri sedmice.

"Srpski poslanici iz Republike Srpske ne mogu se ponašati kao da se ništa nije dogodilo. Naše prisustvo na sjednici dalo bi neku vrstu legitimiteta odlukama i potezima Bakira Izetbegovića i poništilo zaključke Narodne skupštine Republike Srpske. Time bismo Republici Srpskoj učinili veliku štetu, na šta nemamo pravo", kazao je juče Košarac, prenosi N1.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE