• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: SNSD neće u vlast sa Izetbegovićem

Autor SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da ova stranka nema namjeru da ulazi u vlast na nivou BiH do 2018. godine.

Na pitanje da prokomentariše tvrdnje ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića /SDS/ da "SNSD sa SDA dogovara izbacivanje Saveza za promjene iz vlasti na nivou BiH, kako bi postao njen dio", Dodik je u izjavi Srni poručio Mektiću da ne brine i da se bavi spekulacijama do sljedeće godine, kada će Savez za promjene da "izleti", a da SNSD uđe u vlast.

"Nije bilo nikakve priče na tu temu, niti su /potpredsjednik SNSD-a Nikola/ Špirić i /savjetnik u kabinetu predsjednika Republike Srpske Aleksandar/ Vranješ bili na sastanku sa SDA. To su čiste spekulcije za kojima nema potrebe", naglasio je Dodik.

On je poručio da SNSD nije spreman da ulazi u vlast sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem, jer, kako kaže, njime nisu opčinjeni, te da ova stranka sa Izetbegovićem mora "raščistiti" kako je mogao da zloupotrijebi i sruši ustavni poredak pokušajem revizije presude protiv Srbije.

Dodik je rekao da je očigledno da Mektić svojim izjavama zabavlja javnost, poručujući mu "da samo nastavi", te dodao da Mektićevu priču da kabinet predsjednika Srpske preduzima nešto protiv legitimnih organa Srbije "više shvata kao dio neke `šege` koju on prosipa".

Dodik je podsjetio da je veoma jasno data podrška aktuelnom premijeru Srbije i kandidatu SNS-a Aleksandru Vučiću u trci sa predsjednika Srbije, što će i pokazati u danima koji dolaze.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE