• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Socijalisti 2. jula biraju šefa stranke

Autor SRNA

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je danas da Republika Srpska može opstajati i trajati na principima patriotizma i profesionalizma.


"Samo odgovorni, savjesni ljudi i profesionalne, dobro organizovane institucije Srpske koje će raditi u najboljem interesu građana mogu da ostvare više rezultata", rekao je Đokić nakon sjednice Glavnog odbora Socijalističke partije koja je održana u Bijeljini.

On je najavio kongres Socijalističke partije za 2. jul, na kojem će biti izabran Glavni odbor, predsjednik i ostala partijska tijela, te usvojene programske osnove djelovanja socijalista za naredni četvorogodišnji period.

"Kroz ove izborne aktivnosti želimo da sačuvamo mobilnost u partiji tokom cijele godine, da predstavimo Socijalističku partiju građanima i damo jasne odgovore na važna pitanja za budućnost", rekao je Đokić.

Prema njegovim riječima, pažnja socijalista biće posvećena pitanjima daljeg razvoja Republike Srpske, prije svega ekonomskog razvoja Srpske i BiH, jačanja osjećaja socijalne sigurnosti i stabilnosti, što su i programski ciljevi koji će se "kroz kongresnu aktivnost dodatno potvrditi i operativno još više razraditi"

"U svemu će na najširoj demokratskoj osnovi učestvovati cijelo članstvo Socijalističke partije u mjesnim, opštinskim i gradskim odborima i uvjeren sam da će na ovaj način partija pokazati zrelost, odgovornost i uspješnost za političko djelovanje i za važnu ulogu koju SP i socijalisti imaju u društvenom sistemu Republike Srpske i BiH", zaključio je Đokić.

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke partije održana je u Etno-selu "Stanišići".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE