• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanovićeva u Americi na Skupštini MMF

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović boravi u posjetu SAD tokom koje će učestvovati na proljećnoj Skupštini Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i imati više važnih sastanaka.

 Cvijanovićeva u Americi na Skupštini MMF Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Cvijanovićeva će se u NJujorku sastati sa vršiocem dužnosti stalnog predstavnika Ruske Federacije u UN Petrom Iljičevim, navodi se u saopštenju Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Tokom boravka u NJujorku premijer Srpske će, u odvojenim susretima, razgovarati sa izvršnim direktorom Svjetskog jevrejskog kongresa Robertom Singerom i izvršnim direktorom Konferencije predsjednika glavnih jevrejskih organizacija u SAD Malkolmom Henlejnom.

Poslije NJujorka, Cvijanovićeva posjetu SAD nastavlja u Vašingtonu, gdje će učestvovati na proljećnoj Skupštini Svjetske banke i MMF-a.

Na ovom skupu ona će razgovarati sa predstavnicima ovih međunarodnih finansijskih institucija, a sastancima će prisustvovati i ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija.

Delegacija Vlade Republike Srpske razgovaraće sa predstavnicima Svjetske banke i MMF-a o aktivnostima na realizaciji kreditnih aranžmana, kao i o planovima saradnje sa ovim finansijskim institucijama.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Cvijanovicka a i Telgetija se ne moraju ni vracati, ne traba nam nikakav novi kredit od MMFa, sto ne kazu ko uopste vraca sve ove kredite, nece jer sve pada na narod u vidu sve vecih poreza, novih akciza i ko zna cega jos,

MONDO REPORTAŽE