• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žakula: Nije mi ponuđen novac!

Autori mondo.ba Autori Brankica Spasenić

Dojučerašnji poslaniik SDS-a tvrdi da njen izlazak iz kluba te stranke nema veze sa lobiranjem za skupštinsku većinu za prodaju rudnika "Ljubija".

 Simuna Žakula prodaja Ljubije novac Izvor: mondo.ba/Brankica Spasenić
Izvor: mondo.ba/Brankica Spasenić

Poslanik u Narodnoj skupštini Simuna Žakula, a koja je u ponedjeljak podnijela zahtjev za isključenje iz Kluba SDS-a u NSRS, danas je objasnila da je činjenica da se to desilo uoči glasanja za prodaju RŽR „Ljubija“ i lobiranja za većinu, „čista koincidencija“.

Ona je podvukla da joj niko nije nudio novac da podrži prijedlog odluke Vlade RS da se „Ljubija“ proda izraleskoj firmi „Israeli investment group“.

Komentarišući današnju odluku lidera SDS-a Vukote Govedarice da je isključi iz stranke, Žakula je kazala da su njeni „problemi sa strankom“ stari oko godinu i po. Istakla je da je o svemu upoznala prethodnog predsjednika SDS-a Mladena Bosića, ali i Govedaricu, te da oni nisu adekvatno reagovali.

"U gradskom odboru SDS-a Doboj, vlada ignorantski stav prema meni. Nisam adekvatno pozivana na sastanke niti obavještavana o događajima, a više puta sam pretrpjela i omalovažavanja", dodala je Žakula.

Ona je naglasila da je ne čudi Govedaričina odluka da je isključi iz SDS-a, ali je iznenađena što njenu posljednju odluku dovodi u vezu sa „Ljubijom“.

"To je čista slučajnost. Kako ću ja glasati na toj tački, to je transparentno i svi će vidjeti. Glasaću po svojoj svijesti i savjesti", istakla je.

Nije željela da precizira kakav je njen trenutni stav o ovom pitanju, objašnjavajući da želi da čuje skupštinsku raspravu, da nije bila na javnom saslušanju, te da trenutno "nema stav“.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE