• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Saradnja sa Srbijom sve bolja

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je saradnja Srpske i Srbije sve bolja i da postoji sve veći stepen razumijevanja za različita pitanja.

Dodik je naglasio da je Srbija bez sumnje regionalni faktor i lider veoma važan za Republiku Srpsku.

On je naveo da razumije politiku Srbije da gradi prijateljstva sa svima, i sa Rusijom i sa EU, a ne samo sa jednom stranom.

"Nemoguće je živjeti u današnjem svijetu i samo se okrenuti jednom političkom polu i samo tamo tražiti podršku i biti besprijekorno poslušan", rekao je Dodik za "Alternativnu televiziju".

Dodik je napomenuo da je novom premijeru Srbije Ani Brnabić poželio uspjeh u radu, da prodube saradnju Republike Srpske i Srbije, te da se, kada se riješi početnih opterećenja koja nosi nova funkcija, uskoro vide u Republici Srpskoj.

On je napomenuo da je bio prisutan na inauguraciji predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, na kojoj je bio značajan broj predstavnika država i vlada, kao i svi važni ljudi iz regiona.

Dodik je rekao da je na inauguraciji razgovarao sa hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićm, te da im se pridružio i bošnjački član Bakir Izetbegović.

On je dodao da je razgovarao i sa predsjednikom Hrvatske Kolindom Grabar da se uskoro sastanu u vezi sa nekim važnim pitanjima, te da je imao i kraće susrete sa predsjednikom Mađarske Viktorom Orbanom, Makedonije Đorđom Ivanovim, kao i drugima koji su tu bili.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE