• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudna elementarna nepogoda, "pao" Stojčinović...

Autor mondo.ba

Izdvajamo najinteresatnije naslove iz štampe kao i događaje koje su obilježili prethodni dan. Ostanite uz MONDO brifing!

 Čudna elementarna nepogoda, "pao" Stojčinović... Izvor: Siniša Stanić/MONDO

ZBOG BRZOG RASTA TRAVE PROGLASIO ELEMENTARNU NEPOGODU!

Načelnik sarajevske opštine Novi Grad Semir Efendić nedavno je proglasio elementarnu nepogodu zbog brzog rasta trave na području ove opštine, kako bi aktivirao dodatni novac iz budžeta, koji će trošiti u predizborno vrijeme, piše danas "Dnevni Avaz". List navodi da je ova skandalozna odluka naišla na oštre reakcije u javnosti, a između ostalih, juče je reagovao šef Kluba vijećnika SDP-a u Opštini Novi Grad Elvis Hodžić, koji je istakao da ta odredba u zakonu uopšte i ne postoji te da je to samovoljni čin načelnika Efendića.

TEŠKO OBOLJELI KUPUJU KANABIS OD DILERA

Godinu dana nakon što je u BiH podržana inicijativa da se kanabis skine sa liste zabranjenih supstanci na putu legalizacije ove biljke u medicinske svrhe nije urađeno - ništa, piše "EuroBlic". Doza za dva-tri mjeseca terapije košta oko 500 KM, a ljudi oboljeli od karcinoma nabavljaju je od koga stignu, svjesni da tako rizikuju pogoršanje ionako lošeg zdravlja.

BANKARU POKUŠAO UKRASTI AUDI SA DJECOM

Nezapamćena drama odigrala se u nedjelju ispred sarajevskog hotela "Holiday", gdje je zasad nepoznati lopov pokušao ukrasti skupocjeni audi A6, čiji je vlasnik Ali Riza Akbas, generalni direktor Ziraat banke u BiH, i to u momentima dok je na zadnjem sjedištu spavalo njegovih dvoje djece! Kako pišu "Nezavisne novine", pribranošću šokiranog oca spriječene su još dramatičnije scene, jer je on, vidjevši šta se dogodilo, potrčao za vozilom, što je, moguće je, omelo lopova, s tim što nije isključeno ni da je odustao kada je ugledao mališane.

U BANJALUCI UHAPŠEN BIVŠI ZAMJENIK PRVOBRANIOCA RS

Bivši zamjenik pravobranioca RS u Banjaluci Mirko Stojčinović uhapšen je juče ujutro u svojoj kancelariji u zgradi Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIP) u Banjaluci, gdje je radio kao pomoćnik direktora ove ustanove. Uhapšen je zbog sumnje da je nanio višemilionsku štetu gradu Banjaluka zloupotrebom položaja dok je obavljao funkciju zamjenika pravobranioca.

A, U JADRANU UHVAĆEN MORSKI PAS OD DVA METRA

Na hrvatskom ostrvu Vir proteklog vikenda ulovljen je morski pas dug 1,70 metara i težak 20 kilograma. Ta vrsta morskog psa je bezopasna za ljude i živi u Jadranskom moru u suživotu s ostalim morskim ribama. Iako dužinom i težinom izgleda zastrašujuće, izlov morskog psa izazvao je negodovanje korisnika društvene mreže na Facebook stranici Otok Vir.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE