• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požar u Ljubinju, "odron" u DNS-u

Autor mondo.ba

Izbor najvažnijih priča iz današnje štampe i pregled najbitnijih događaja su pred vama u novom MONDO brifingu.

 Požar u Ljubinju, "odron" u DNS-u Izvor: Željko Svitlica/MONDO

Mudžahedin hoće da živi u Banjaluci

"EuroBlic" u današnjem broju piše kako su bezbjednosne agencije u RS upalile crveni alarm jer hladnokrvni ubica iz odreda El mudžehid, nakon odsluženja kazne u zatvoru u Bihaću, želi da dođe u Banjaluku, gdje je već prijavio prebivalište. Pravosnažno osuđeni ubica i pripadnik odreda "El mudžahid" Edin Gačić (41) će u narednim danima biti pušten iz KPZ u Bihaću, gdje izdržava posljednje dane 20-godišnje robije zbog ubistva saborca 1997. i majke 2002. godine. "Gačić kao prijavljeno mjesto prebivališta ima Banjaluku, što nas je sve iznenadilo", kaže izvor lista blizak MUP-u RS.

Požar epskih razmjera u Ljubinju, zatražena pomoć vojske

Situacija na području opštine Ljubinje vrlo je teška, požar se širi prema kućama u Pustipustima i selu Obzir, a vatra se na stotinjak metara približila magistralnom putu prema Trebinju zbog čega je moguća i obustava saobraćaja. Upućen je i zahtjev Oružanim snagama BiH za pomoć helikoptera.

Balaban, Šibarević i Vukajlović napustili DNS

U otvorenom pismu javnosti i svojoj, sada već bivšoj stranci Budimir Balaban, Nenad Šibarević i Stojan Vukajlović naveli su da napuštaju Demokratski narodni savez (DNS) i podnose ostavke na sve funkcije u DNS-u. "Oni koji nas žele izbaciti iz stranke izgleda da ne razmišljaju o tome da time guraju od sebe preko 8.000 glasača, a na samom spisku članova DNS-a u Banjaluci nema ni trećina od toga", kažu oni, između ostalog, u pismu...

Vučićeva umrlica na Twiteru

Skandalozna "umrlica" s likom predsjednika Srbije objavljena je na Twitteru, ali je u međuvremenu uklonjena sa naloga na kojem je bila postavljena. Predsjednik Srbije Vučić je na to reagovao riječima da ne samo da je živ i zdrav, već i dobre volje.

Optužbe na račun rukovodstva RTRS-a

Boris Grujić održao je u nedjelju pres konferenciju ispred zgrade RTRS-a na kojoj je optužio Draška Milinovića i Sinišu Mihailovića da su dali 70.000 evra Goranu Suvari kako bi diskriminisao Dragana Mektića. Grujić tvrdi da je lično prisustvovao sastancima na kojima je davan novac. Na te optužbe iz RTRS-a su odgovorili da su novinari i urednici te medijske kuće "isključivo profesionalno vodili komunikaciju sa Goranom Suvarom".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE