• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinović pozvao Govedaricu da svrati po odgovore

Autor SRNA

Generalni direktor Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) Draško Milinović rekao je da će lider SDS-a Vukota Govedarica neistinite tvrdnje o RTRS-u i njemu lično morati da dokaže u nadležnoj pravosudnoj instituciji.

Reagujući na današnje izjave lidera SDS-a, Milinović ga je pozvao da posjeti menadžment RTRS-a da bi dobio tačne informacije i podatke o svim pitanjima koja ga zanimaju. 

On ga je pozvao da to učini što prije jer će ga, kako je naveo, odgovori na apsolutno sva postavljena pitanja iznenaditi, prenosi RTRS.

Milinović je dodao da mu je žao što Govedarica u javnim istupima po ko zna koji put potvrđuje da je potpuno neinformisan i neupućen i što svoje visoke funkcije koje obavlja, svodi na "mlaćenje prazne slame".

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je danas da se RTRS nalazi u najtežoj finansijskoj situaciji od kada postoji ova medijska kuća.

Govedarica je naveo da javni servis duguje 4,6 miliona KM za doprinose zaposlenima, blizu 11 miliona KM BHRT-u, a da je nepoznato koliko duguje dobavljačima.

On tvrdi da je generalni direktor RTRS-a Draško Milinović ovu medijsku kuću pretvorio u, kako kaže, partijski megafon SNSD-a, umjesto da bude korektiv vlasti uz objektivno informisanje.

Govedarica: Deset pitanja Drašku Milinoviću

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE