• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitna istraga u MIP-u zbog Internet pedofilije

Ministar inostranih poslova Sven Alkalaj zatražio je od Sipe hitnu akciju vezano za osobu koja je pristupila stranici sa sadržajem zlostavljanje djece.

 Hitna istraga u MIP-u zbog Internet pedofilije Izvor: MONDO

Alkalaj je u dopisu informisao direktora Sipe Mirka  Lujića o do sada preduzetim radnjama, te izrazio zabrinutost da bi spekulacije koje su se pojavile u javnosti mogle ugroziti uspješnost istrage. U saopštenju iz MIP-a BiH se navodi da je Alkalaj zatražio hitno preduzimanje mjera i radnji iz nadležnostiipe kao državne institucije, s ciljem što bržeg rješavanja nastale situacije i otkrivanja potencijalnih počinilaca.

Sarajevski nedjeljnik "Global" objavio je da je Federalno Ministarstvo unutrašnjih poslova utvrdilo je da se jedan od računara u MIP-u BiH koristi za gledanje dječije pornografije i skidanje klipova zlostavljanje djece.

 Prema pisanju ovog lista, informaciju o tome da u MIP-u BiH ima pedofila federalnoj policiji dostavio je Interpol Luksemburga, koji je istovremeno utvrdio da je jedan računar u kancelarijama Savjeta za regionalnu saradnju u Sarajevu korišten za gledanje identičnih klipova kao i računar u MIP-u. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE