• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićo Mićić odustaje od kupovine ''audija''

Autor mondo.ba

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je danas na konferenciji za medije da će odustati od kupovine audija vrijednog 124.839 KM, jer smatra da je skup.

On je naveo da je audi, vrijedan 106.700 maraka bez PDV, za koji je spovedena javna nabavka, jedan od pet automobila koji treba da se nabave za Gradsku upravu Bijeljina.

Mićić smatra da je ovaj automobil preskup zbog čega će, kako kaže, pokušati da odustane od njegove nabavke.

– Audi koji koristimo star je 11 godina i prešao je 500.000 kilometara. Morali smo da ga zamijenimo, a ja se vozim u terencu, jer drugi automobil nemam. To vozilo je kupljeno prošle godine za potrebe Vatrogasne jedinice i mi smo ga samo pozajmili – precizirao je Mićić, prenosi EuroBlic.

Mićić kaže da mu nije problem da se vozi i u manjem autu, ali da su se odlučili za audi, jer su i prethodni automobili bili te klase. 

– Za sve što radim u Gradskoj upravi spreman sam i da odgovoram jer je sve javno i transparentno – poručio je Mićić.

Kaže da do sada nije kupio novi službeni automobil.

– Zatekao sam automobile i kao ministar za izbjegla i raseljena lica i kao ministar za rad i boračko-invalidsku zaštitu, pa i kao načelnik odnosno gradonačelnik Bijeljine. Međutim, sada sam se odlučio na taj korak, jer nam je limuzina potrebna – naglasio je Mićić.

Gradonačelnik Bijeljine, koji dolazi iz SDS, istakao je da podržava one koji traže od Vlade RS da definiše pravila ko ima pravo da se koristi službenim automobilom i u koje svrhe.

Mićić je, odgovarajući na novinarsko pitanje, demantovao navode da mu je sin zaposlen u Gradskoj upravi i da gradi restoran u centru gradu.

Prvi čovjek Bijeljine je naglasio i da je budžet Grada Bijeljina stabilan i da se sve budžetske obaveze ispunjavaju na vreme. Mićić se pohvalio i nastavkom gradnje gasovoda, te naglasio da očekuju da se prvi korisnici priključe početkom jeseni.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mila

Ma ,cestitam mu.

hm

Momci kupite 10 polivnjaka od 6-7.000 i 20 bicikla i sigurni ste narednih 10 god. za prevoz a sve ukupno nije ni 70k. Eh da je meni taj vas od 150k i unuke bi obezbijedio

Petar

Svjetli primjer u SDS-u.

MONDO REPORTAŽE