• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Imamo rješenje za izlazak iz krize

Autor SRNA

Predsjedništvo PDP-a ocijenilo je da je ova stranka spremna da odgovori na sve probleme u Republici Srpskoj i da nudi rješenja za izlazak iz krize.

"Zadovoljni smo razgovorima i prijedlozima i sugestijama koje dobijamo na terenu u vezi sa našim dokumentom `Program obnove Republike Srpske`. Svakodnevno, u kontaktima sa narodom i ciljnim grupama, dobijamo potvrdu da je ovaj program odličan plan za ekonomski oporavak Srpske i obezbjeđenje normalnog života u Srpskoj", saopšteno je iz PDP-a.

Iz PDP-a navode da su konkretnim, detaljnim rješenjima, za svaku oblast ponaosob, objasnili kako zaustaviti, kako kažu, ekonomsko propadanje Srpske, iskorijeniti problem kriminala i korupcije, zaustaviti dalji odlazak stanovništva, te kako da se sačuva život u Srpskoj.

Predsjedništvo PDP-a smatra da je nastavljeno "ekonomsko urušavanje Republike Srpske i da je vlast sa svakim dodatnim zaduženjem oborila sve rekorde zaduživanja u istoriji Srpske".

Predsjedništvo PDP-a je, kako se dodaje, zabrinuto zbog poskupljenja koje će uslijediti od 1. februara zbog povećanja akciza.

U saopštenju se dodaje da Predsjedništvo PDP-a osuđuje "neprimjeren rječnik i uvrede predsjednika Republike Srpske, koji svakim novim potezom srozava dignitet ove funkcije i ličnu poziciju pokušava da zadrži isključivo podjelama i sukobima".

PDP je, kako se dodaje, nezadovoljan i stanjem u pravosuđu i u Republici Srpskoj i BiH "koje kao da ne postoji, jer je zaćutalo na brojne afere, korupciju i kriminal", te da "ne postoji niti jedan ozbiljan slučaj korupcije i kriminala koji je istražen do kraja". 

Tagovi

PDP

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE