• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Govedaricu kandidovati za predsjednika RS"

Autor SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Mladen Kajkut rekao je da ova stranka ima dobrih i jakih kandidata za predstojeće izbore, ali će o njihovim imenima odlučiti organi stranke.

Kajkut je naveo da je njegov lični stav da bi predsjednik SDS-a Vukota Govedarica trebalo da bude kandidat na predstojećim izborima za predsjednika Republike Srpske.

"Glavni odbor SDS-a sredinom februara donijeće odluku o kandidatima ove stranke na predstojećim izborima", rekao je Kajkut na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Govoreći o banjalučkoj "Toplani", Kajkut tvrdi da je u toku "prevara vijeka" u Gradu Banjaluka.

On je pozvao gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića i predsjednika Skupštine grada Banjaluka Zorana Talića da sa naredne sjednice gradske Skupštine, koja je zakazana za 31. januar, sa dnevnog reda skinu odluku o tarifnom sistemu sa metodologijim obračuna isporučene toplotne energije "Eko-toplane" Banjaluka, te odluku o povjeravanju obavljanja komunalne djelatnosti privatnom preduzeću "Eko-toplana".

Kajkut je rekao da će tarifni model definitivno poskupiti cijenu grijanja građana Banjaluke i da se banjalučka Toplana predaje na upravljanje "Eko-toplani" DOO Banjaluka.

On je pozvao predsjednika Skupštine akcionara "Toplane" AD Banjaluka da se na vanrednoj sjednici zakazanoj za 29. januar ne usvoji odluka o davanju saglasnosti na potpisivanje Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa "Eko-Toplanom" Banjaluka, jer se, kako je rekao, ne radi o odluci o poslovno-tehničkoj saardnji, već o rentiranju "Toplane".

"Kako je moguće da se rentira `Toplana` AD Banjaluka za koju je ranije gradonačelnik Radojičić rekao da je klinički mrtvac? Postojeća gradska `Toplana` će i dalje da radi i grije Banjaluku. Problem je što je kapacitet `Eko-toplane` Banjaluka 49 megavata za razliku od `Toplane` AD Banjaluka kapaciteta 232 megavata", zaključio je Kajkut.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE