• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi SNSD-ovci izabrali predsjedništvo (FOTO)

Autor SRNA

Na 6. izbornoj gradskoj konferenciji mladih SNSD-a u Banjaluci za predsjednika je reizabran Aleksandar Buzaković

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović ocijenila je da je banjalučka organizacija Mladih socijaldemokrata snažna poluga ove stranke.

"Jačamo svoju strukturu spremajući se za dolazeće izbore, a mladi predstavljaju jednu od najjačih snaga u okviru SNSD-a, zajedno sa ženama, koje imaju svoju organizaciju i aktivno učestvuju u svim politikama", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci gdje je prisustvovala 6. izbornoj gradskoj konferenciji mladih na kojoj je za predsjednika reizabran Aleksandar Buzaković.

Ona je istakla da su mladi u okviru SNSD-a kreatori mnogih dobrih rješenja, koja se danas sprovode sa nivoa Vlade Republike Srpske.

"To znači da je cijeli niz programa koji dolaze kao podrška porodici, omladini i studentima, nastao upravo u okviru naše organizacije mladih", rekla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić izrazio je očekivanje da će mladi zajedno sa novim Gradskim odborom imati mnogo novih ideja i prijedloga, jer u Banjaluci postoji širok front mogućnosti djelovanja.

"Banjaluka je univerzitetski i grad mladih, tako da se nadam da će novo rukovodstvo organizacije mladih dati svoj doprinos i gradskoj organizaciji SNSD-a, ali i cijeloj Banjaluci, sa cijelim nizom inicijativa i akcija", rekao je Radojičić.

Buzaković je rekao da su planovi ovog odbora mladih u narednom periodu kreiranje određenih politika, s obzirom da slijede izbori, na kojima će i mladi imati svoje kandidate na listama.

"Cilj nam je da kreiramo jaku strukturu mladih, koja će dati podršku našim kandidatima na izborima", kaže Buzaković.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata (MSD) Denis Šulić rekao je da je banjalučka organizacija mladih najmasovnija i da je SNSD u sve velike pobjede kretao iz Banjaluke.

"Ova izborna konferencija pokreće nas i označava paljenje motora SNSD-a za pobjedu u oktobru", rekao je Šulić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tužno

Svake 4 godine sastanu se da reizaberu iste ljude i onda ih nema 4 godine. Mladi su najlošiji segment SNSDa, nekvalitet se izgura u vrh a dobri, kreativni, entuzijastični i politički obrazovane takvi izguraju u zapećak. Ko je još čuo za MSD kad nisu ove izborne skupštine

Xy

@Tužno Niko

Milan... BL

@Tužno Cestitam na komentaru ,nikada nisam cuo za njih do sada . Bas je tuzno i jadno.!!!!

J A

@Tužno snsd-eu nikad nisu ni trebali pametni

MONDO REPORTAŽE