• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP: Borba za ekonomski razvoj Srpske

Autor SRNA

Na Kongresu Socijalističke partije održanom danas u Banjaluci usvojena je programska deklaracija u kojoj je najveći značaj dat ekonomskom razvoju Republike Srpske, rekao je predsjednik SP-a Petar Đokić.


Đokić je rekao da je programska deklaracija vizija Srpske od 2018. do 2026. godine, te poručio da će se socijalisti boriti za ekonomski razvoj i socijalnu sigurnost svih građana Republike Srpske i BiH.

"U našoj platformi najviši značaj dajemo ekonomskom razvoju i rastu Republike Srpske, novom zapošljavanju, povećanju ukupnog broja zaposlenih i boljem životu naših ljudi", rekao je Đokić novinarima nakon 8. Kongresa SP-a.

On je istakao da programska deklaracija pokazuje da je sva politika SP-a okrenuta ka budućnosti u namjeri da se sprovodu reforme u Srpskoj koje će doprinijeti razvoju.

Đokić kaže da je ova partija ostala dosljedna svojoj politici, te da u 22 poglavlja svoga programa jasno govori koje će mjere preduzimati i u kojim sektorima.

On je ocijenio da je prisustvo velikog broja delegata na Kongresu SP-a pokazao snagu ove partije, visok nivo organizacije i sposobnosti.

"Mi smo pouzdan partner državi koja na nas može da se osloni zbog čega smo i usvojili izbornu poruku `Sigurno i slobodno da Srpska živi i radi`", rekao je Đokić.

Kongresu su, osim rukovodstva i članstva SP-a, prisustvovali predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović, predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, zamjenik predsjednika i potpredsjednik Socijalističke partije Srbije Predrag Marković i Žarko Obradović.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE