• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivukovićev snimak ''prekinuo'' sjednicu NSRS

Autori mondo.ba Autori SRNA

Poslanik PDP u NSRS Draško Stanivuković objavio je audio-snimak prijetnji koje su, navodno, upućene njegovom saradniku Ivanu Begiću od strane neimenovanog policajca Policijske uprave u Banjaluci.

 Stanivuković snimak iz policije Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

Na audio-snimku čuje se kako neko prijeti sagovorniku "da će ga istući".

"Poslije objavljivanja ovog audio-zapisa znam da mi je život ugrožen do najvećih mogućih mjera, kao i mom saradniku Ivanu Begiću", napisao je Draško Stanivuković na ''tviteru''.

Stanivuković je namjeravao da pusti snimak u sali Narodne skupštine, ali mu je potpredsjednik Narodne skupštine Milan Petković rekao da to nije dozvoljeno prema skupštinskom poslovniku.

Nakon toga data je polučasovna pauza na zahtjev Kluba poslanika SDS-a kako bi skupštinski Kolegijum preslušao i utvrdio vjerodostojnost tonskog snimka.

Sjednica je uskoro nastavljena, a šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić rekao je da je u razgovoru sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem dogovoreno da skupštinski Odbor za bezbjednost, u skladu sa poslovnikom, zatraži od Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske mišljenje o zahtjevu poslanika PDP-a Draška Stanivukovića. 

Stanivuković je juče objavio i prijavio da mu je neko oštetio automobil parkiran ispred kuće, a iz PU Banjaluka je nešto kasnije saopšteno, da je obavljen uviđaj i da se vodi istraga o ovom slučaju, a da je prema informacijama iz istrage, automobil vlasništvo poslanikovog brata Gorana Stanivukovića, dok ga je posljednji vozio pomenuti Begić.

Stanivuković je dana odbacio informacije, koje su se juče pojavile u pojedinim medijima, da je njegov saradnik Begić juče odbio poligrafsko testiranje u policiji.



Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE