• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o pozitivnim revizorskim izvještajima

Premijer RS Milorad Dodik izjavio je da su dosadašnji revizorski izvještaji vladinih institucija pozitivni za razliku od izvještaja od prije.

 Dodik o pozitivnim revizorskim izvještajima Izvor: MONDO

"Od 28 revizorskih izvještaja institucija koje su vezane za Vladu 13 je dobilo pozitivno mišljenje što se do sada u prošlosti nije dešavalo", rekao je Dodik.On kaže da pojedinci iz opozicije, koji su imali negativne revizorske izvještaje, pokušavaju da u javnosti prikažu da se Vlada RS nedomaćinski odnosi prema sredstvima iz budžeta, što je predizborni trik kojim misle da će dobiti veći broj glasača.

"Vlada se do sada ponašala domaćinski i to će činiti i ubuduće", naglasio je Dodik, dodajući da je revizija utvrdila da se vladina politika do sada manifestovala kroz štednju, tako da su neki troškovi i prepolovljeni što govori o domaćinskom odnosu Vlade Srpske.
On je istakao da mnogi nisu htjeli to da primijete, jer je to činjenica, navodeći da se Vlada ponašala u skladu sa politikom štednje i učiniće sve da i neke revizorske izvještaje popravi na način koji su preporučili revizori.  (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE