• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RTRS: Ne podliježemo pritiscima

Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) neće podleći vaninstitucionalnim pritiscima na uređivačku politiku.

 RTRS: Ne podliježemo pritiscima Izvor: MONDO

RTRS neće promovisati selektivne stranačke ili koalicione interese - navodi se u odgovoru ove medijske kuće na kritike koalicije "Zajedno za Srpsku" zbog gostovanja visokih zvaničnika Republike Srpske i BiH u emisiji RTRS-a.

"Emisiju `Aktuelni razgovor`, koja je emitovana u ponedeljak, 23. avgusta, radili smo s ciljem upoznavanja javnosti sa rezultatima koje su ostvarili najodgovorniji predstavnici Republike Srpske u protekle četiri godine", navodi se u saopštenju pres-službe RTRS-a.

Nakon što je koalicija "Zajedno za Srpsku" uputila juče uredništvu RTRS-a zahtjev da liderima ove koalicije omogući da se 30. avgusta i oni obrate javnosti, iz RTRS su pozvali lidere PDP-a, SDS-a i SRS RS Mladena Ivanića, Mladena Bosića i Milanka Mihajlicu da objasne javnosti zašto bi samo oni bili gosti, a ne i drugi značajni predstavnici političkih stranaka u RS, kao što su predstavnici SNSD-a (Milorad Dodik), DNS-a (Marko Pavić), SP RS (Petar Đokić), Klub poslanika SDA-SDP (Ramiz Salkić), Stranke za BiH (Muharem Murselović)... -

Gosti RTRS-a u ponedjeljak naveče bili su predsjednik RS Rajko Kuzmanović, predsjednik Vlade RS Milorad Dodik, predsjedavajući Savjeta ministara BiH Nikola Špirić i član Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović.

"Predsjednik Narodne skupštine RS Igor Radojičić, iako je pozvan, zbog opravdanih okolnosti nije mogao prisustvovati tv debati, zbog čega je RTRS obavezan da mu obezbjedi naknadni termin", napomenuli su iz ove medijske kuće.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE