• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković u Beogradu: Partizane, hvala!

Vladimir Stojković se zahvaljuje Partizanu na ukazanoj šansi, a o razočarenju Delije kaže: "Svi znaju ko sam ja, ali i muž voli ženu pa se raziđu".

 Stojković u Beogradu: Partizane, hvala! Izvor: MONDO

Dolazak bivšeg golmana i kapitena Crvene zvezde Vladimira Stojkovića u Partizan centralna je sportska tema dana u Srbiji i bacila je u zasjenak čak i Svjetsko prvenstvo u košarci koje je počelo u Turskoj.

Reprezentativni golman letom iz Lisabona, preko Barselone, doputovao je u Beogradu u subotu uveče, a na surčinskom aerodromu dočekali su ga grupa novinara i ljudi iz Partizana.

"Došao sam iz fudbalskih razloga, smatram da je Partizan odličan klub, veliki izazov i napravio sam pravi izbor. Hvala ljudima iz Partizana što su mi dopustili da potpišem ugovor. Izazov je igrati Ligu šampiona i nadam se da mogu da pomognem da Partizan ostvari što bolje rezultate", rekao je Stojković, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Razgovori sa Partizanom su trajali nekoliko dana, dodao je golman. Prije nekoliko dana MONDO je kontaktirao Stojkovića upravo zbog informacije da pregovara sa crno-bijelima, ali tada je rekao da to nije tačno i da nema šta da kaže.

Novinar MONDA ga je na aerodromu podsjetio na tu izjavu i upitao ga da li je tada znao da će se dogovoriti sa Partizanom ili je skrivao informaciju. "Mislim da sam znao i da, skrivao sam to od javnosti".

Stojković nije želio da se upušta u to kako će ga dočekati navijači Partizana, ali i navijači Crvene zvezde, pogotovo u "vječitom derbiju".

"Hajde sada da pričamo o Partizanu, a o navijačima neki drugi put, možda već sutra", rekao je Stojković.



Novinari su podsjetili Stojkovića na neke njegove ranije izjave u kojima je tvrdio da ne postoji taj novac za koji bi prešao u Partizan.

Njegov komentar bio je vrlo zanimljiv: "Svi dobro znaju ko sam ja, odakle dolazim i gdje sam ponikao, ali znate i muž voli ženu pa se raziđu".

Stojković bi mogao da bude na golu Partizana već u subotu, 4. septembra u odloženom meču 2. kola Jelen Superlige protiv kulskog Hajduka. Ipak, Stojković kaže da će to zavisiti od trenera i njegove adaptacije.

MONDO je u subotu napravio anketu o potezu Stojkovića u kojoj je glasalo više od 8.000 posjetilaca!

Najveći broj njih - oko 3.200 smatra da je Stojković napravio veliku grešku, nešto manji broj njih oko 2.900 ocjenjuje da je ovo odličan potez Partizana, a oko 1.200 posjetilaca istaklo je da je ovo sjajan Stojkovićev izbor.

U Crvenoj zvezdi su razočarani potezom svog bivšeg kapitena, a o tome pročitajte OVDJE

(V.S./P. V. - MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE