• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bez poskupljenja struje u skorije vrijeme"

Autor SRNA

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković izjavio je da za domaćinstva u Srpskoj u skorije vrijeme neće biti poskupljenja struje, bar do polovine iduće godine

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković izjavio je da za domaćinstva u Srpskoj u skorije vrijeme neće biti poskupljenja struje, bar do polovine iduće godine, te da se ono neće odnositi na više od 80 odsto domaćinstava, već samo na velike potrošače.

Povodom najave pojedinih predstavnika opozicije da će organizovati proteste zbog, kako su naveli, povećanja cijena električne energije za domaćinstva, Višković je pozvao građane da ne nasjedaju na politikanske priče pojedinaca.

Višković je pozvao građane da ne nasjedaju na politikanske priče pojedinaca, jer Vlada Srpske vodi odgovornu politiku prema svojim građanima.

"Vlada sa `Elektroprivredom Republike Srpske` razmatra mogućnost uvođenja informacionog sistema, da bismo u narednom periodu imali za naše građane fiding tarife kao što ima Srbija, da imamo odvojene grupe potrošača", rekao je Višković za Radio-televiziju Republike Srpske.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE