• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka dobila novi centar za lična dokumenta

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka otvorena savremeno opremljena lokacija za izdavanje ličnih dokumenata i registraciju automobila.

 Banjaluka dobila novi centar za lična dokumenta Izvor: MONDO

Prilikom otvaranja novog objekta, ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo je rekao da su otvaranjem ovog centra "ugašeni" šalteri za izdavanje putnih isprava i ličnih dokumenata.

On je dodao da će novootvoreni centar već sutra biti na usluzi građanima za izdavanje novih dokumenata ili ukoliko tokom izbornog procesa budu imali bilo kakvih problema.Podsjetivši da je u rekonstrukciju ovog objekta uloženo 700.000 KM, Čađo je naglasio da je ovaj centar jedan od 42 centra za izdavanje ličnih dokumenata i registraciju vozila izgrađenih u protekloj godini. Resorni ministar je najavio da će uskoro biti završeni i objekti za tu namjenu u Istočnom Sarajevu, Foči, Zvorniku i Han Pijesku.

Kao posebnu prednost novootvorenog centra, Čađo je istakao pokrivenost video-nadzorom koji, kako je rekao, omogućava građanima Banjaluke da u svakom trenutka ulaskom na vab stranicu MUP-a RS steknu uvid ima li ili nema gužve na šalterima.

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović rekao je da novootvoreni centar znači mnogo za Banjalučane, jer su, kako je istakao, dugi redovi za predaju i podizanje ličnih dokumenata i vozačkih dozvola sada prošlost.

"Izuzetno sam zadovoljan što će i službenici koji su do sada radili u neuslovnim prostorijama od danas imati izuzetno kvalitetne uslove za savremen rad", rekao je Davidović.

 Otvaranju nove lokacije prisustvovali su direktor policije RS Gojko Vasić i načelnik CJB Banjaluka Darko Ćulum. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE