• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vašington čeka nove vlasti BiH

Ambasador SAD u BiH Patrik Mun izjavio je večeras u Sarajevu da su SAD spremne da rade sa novoizabranim predstavnicima vlasti u BiH.

 Vašington čeka nove vlasti BiH Izvor: MONDO

On je prilikom posjete privremenom sjedištu Centralne izborne komisije BiH rekao da SAD smatraju da je zaista važno da BiH bude spremna na korake koji su potrebni kako bi napravila napredak na svome putu ka integracijama i EU.

"Biće tu puno posla i možda će biti potrebno mnogo vremena da taj posao bude završen. Rezultat toga biće prosperitet, puno bolja ekonomska situacija i puno čvršća demokratija, a SAD će pomoći u tom procesu" - poručio je Mun.

Ističući da još nema nikakvog reagovanja iz Vašingtoma na izbore u BiH i da se očekuje da će vjerovatno biti nešto sutra, Mun je naveo da su svi ohrabreni i pozitivno gledaju na visok odziv birača.
"Impresioniran sam nivoom profesionalizma i posvećenosti onih koji su bili angažovani na izborima kao članovi komisija. Veoma su ozbiljno pristupili svome poslu. Čujem da i je i na drugim mjestima bilo isto tako", naglasio je Mun. (Srna)          

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE