• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Broje glasove i za poslanike skupština

CIK naredio novo brojanje glasova za kandidate PDP-a za skupštinu RS u izbornoj jedinici jedan, kao i HSP-a u Potočanima i Konjicu.

 Broje glasove i za poslanike skupština Izvor: MONDO

Ponovno brojanje glasova počeće u petak u jedan časova u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu, a brojanju mogu da prisustvovuju akreditovani izborni posmatrači i kandidati čije ime se nalazi na glasačkom listiću.

Većina od 29 zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića koje je Centralna Izborna komisija BiH do sada razmotrila odbačena je zbog formalno-pravnih nedostataka, jer su uglavnom bili potpisani od neovlaštene osobe. U saopštenju se navodi da je CIK do danas primio 41 zahtjev za ponovno brojanje glasačkih listića.

Po službenoj dužnosti CIK je naredio ponovno brojanje glasačkih listića za kandidate PDP-a u izbornoj jedinici jedan za Narodnu skupštinu Republike Srpske Milana Švraku i Pericu Bundala na svim biračkim mjestima u osnovnim izbornim jedinicama Gradiška i Srbac.

Naređeno je novo brojanje za kandidate HSP BiH na redovnom biračkom mjestu Potočani dva u Odžaku za Skupštinu Posavskog kantona.

Usvojen je zahtjev Opštinske izborne komisije Konjic i naređeno ponovno brojanje glasačkih listića za kandidate SDP i HSP-a na biračkom mjestu u Konjicu za Skupštinu Hercegovačko-neretvanskog kantona. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE