• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bukvić napušta studentki dom

Nebojša Bukvić (21), osumnjičen za seksualne napade na Banjalučanke, samovoljno je odlučio da napusti Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci.

 Bukvić napušta studentki dom Izvor: MONDO

U pisanoj izjavi, koju je predao Upravi Centra, Bukvić je naveo da je "povodom najnovijih događaja dobrovoljno odučio da svoja prava u studentskom domu, uključujući dokumente, legitimaciju i ključeve, preda Upravi Studentskog centra", pišu "Nezvisne novine" u izdanju za petak.

On je izrazio žaljenje zbog svega što se prethodnih dana desilo.

"Naravno da se kajem zbog svega što se desilo i mislim da je preuveličano ono što je o meni ovih dana pričano. Zamolio bih vas da se završi sa ovom pričom", poručio je Bukvić.

Slavko Glamočić, upravnik Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka, potvrdio je da Bukvić napušta Centar.

"Više časova sam razgovarao s njim. Priznao je da je nekoliko puta napravio 'stranputicu', ali i dodao da je to u javnosti preuveličano", kaže Glamočić.

On tvrdi da doktori prilikom izdavanja ljekarskih uvjerenja moraju imati strože kriterijume, posebno kada su u pitanju osobe koje apliciraju za stanovanje u kolektivnim smještajima. Ističe da to ne misli zbog ovog slučaja, već zato što je riječ o objektima u kojima živi veliki broj ljudi.

U većini drugih centara za smještaj učenika i studenata apeluju na nadležne da pooštre kontrole pri izdavanju ljekarskih uvjerenja kako problematične osobe ne bi nastanjivale domove.

Podsjetimo, policija je prije nekoliko dana privela Nebojšu Bukvića iz Nevesinja, osumnjičenog da je u proteklih mjesec dana u Banjaluci napao veći broj djevojaka u haustorima zgrada dirajući ih po stražnjici i grudima.

Bukvić je, inače, student treće godine Fakulteta političkih nauka u Banjaluci, a nakon kriminalističke obrade u policiji pušten je na slobodu ali će protiv njega biti podnijeta prekršajna prijava zbog remećenja reda i mira.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE