• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Mandatar u novembru

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) neće prije novembra razgovorati o mandataru za sastav nove vlade Republike Srpske (RS).

 SNSD: Mandatar u novembru Izvor: MONDO

Ovo je za subotnje izdanje "Večernjih novosti" rekao izvršni sekretar ove stranke Rajko Vasić, dodavši da u SNSD-u nije bilo zvaničnih razgovora o mandataru, jer se još čekaju rezultate izbora.

"Za imena koja se pojavljuju u javnosti ne mogu da kažem da su neozbiljna, ali za sada treba sačekati sjednicu Izvršnog odbora SNSD, koja će biti početkom novembra", rekao je Vasić.

Ovaj list ranije je pisao da je Slavko Mitrović, savjetnik premijera RS Milorada Dodika, najveći favorit za mjesto predsjednika naredne vlade.

Izvor iz SNSD-a naveo je da je osnovna razlika između Mitrovića i drugih kandidata iz SNSD-a za mjesto premijera ta što je njemu ponuđeno ovo mjesto, dok se drugi kandidati sami nameću za prvog čovjeka Vlade RS.

Prema istom izvoru, druga najozbiljnija opcija za mjesto premijera, ako Mitrović odbije ponuđeno, je Sredoje Nović, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara BiH.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE