• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlica ostaje na čelu radikala

Izvršni odbor Srpske radikalne stranke RS jednoglasno je odlučio da Milanko Mihajlica ostaje predsjednik stranke, a Svetozar Radulović njen potpredsjednik.

 Mihajlica ostaje na čelu radikala Izvor: MONDO

Predsjednik Izvršnog odbora SRS RS Slavko Boljanović rekao je nakon današnje sjednice da će Radulović biti i predsjednik Gradskog odbora Banjaluka, umjesto Nove Grujića, koji je "otišao u neku drugu stranku".

Mihajlica je rekao da IO nije zadovoljan izbornim rezultatima, jer je očekivao više, te istakao da su izbori za ovu stranku sporni sa mnogo aspekata. "Vladajuće stranke su iskoristile sve instrumente vlasti, pojedine medije, novac, da sačuvaju pozicije. Mnogo je tu nedemokratskih i nepoštenih metoda bilo i uvjereni smo da je to značajno uticalo na naš izborni rezultat", kaže Mihajlica i dodaje da je za SRS RS "vrlo važno što je ostala parlamentarna".

On je rekao da radikali poštuju volju naroda "onakvu kakva jeste", dodajući da je "narod dobio vlast kakvu zaslužuje".

Mihajlica je kaže da je SRS tužila pojedine medije i najavio da će još neke tužiti zbog, kako tvrdi, iznošenja laži i dezinformacija sračunatih da se uništi stranka. "To što su se na jedan posve nekorektan, neprofesionalan i nedemokratski način pokušali staviti u funkciju vladajućih stranaka i eliminacije i rasturanja jedne parlamentarne stranke, neće ostati bez našeg odgovora", rekao je Mihajlica.

Na pitanje da imenuje koje su to političke partije i mediji radili protiv njega i SRS RS, Mihajlica je rekao da su "to isti oni koji taj posao duže rade, Radio-televizija RS, `Glas Srpske`, `Srna` i `Fokus`".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE