• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljević istupio iz Naše stranke!

Damir Miljević podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Odbora "Naše stranke" za Republiku Srpsku.

 Miljević istupio iz Naše stranke! Izvor: MONDO

U razgovoru za BLIN magazin izjavio je da je napustio stanku iz više razloga, ali da ovo nije kraj njegove političke karijere, te da će se politikom baviti narednih 12 godina kako je i obećao.

On je dodao da postoji tri razloga zbog kojih se odlučio na ovaj korak.

"S jedne strane, tu je veoma loš izborni rezultat, zatim sve ono što se dešavalo prije i za vrijeme izborne kampanje u stranci kada je u pitanju rukovodstvo stranke, a sa druge strane neprihvatanje rukovodstva stranke da se sazove vandredni kongres zbog loših izbornih rezultata ", objasnio je Miljević, dodajući da je u takvoj situaciji smatrao da je najbolje da napusti stranku.

"Ovo je neopoziva ostavka i mislim da će oni danas piti šampanjac kada saznaju da sam napustio stanku", istakao je Miljević.

On je naglasio da je obećao građanima da će se politikom baviti 12 godina, ali da je još uvijek rano da se govori o novoj političkoj opciji.

Mediji su prije izbora spekulisali da će Damir Miljević napustiti Našu stranku, te je prije nekoliko mjeseci u bh. medijima osvanulo i navodno pismo Damira Miljevića koje je uputio rukovodstvu Naše stranke, a u kojem stoji da podnosi neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Odbora za RS i članstvo u Odboru. Miljević je tada demantovao da je napustio Našu stranku!  (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE