• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Pijan jahao konja po Boriku

Policija je privela Marka Radetića (19) iz Laktaša, koji je u ponedjeljak uveče u banjalučkom naselju Borik pijan jahao kobilu Micu, pišu "Nezavisne".

 Banjaluka: Pijan jahao konja po Boriku Izvor: MONDO

Nesvakidašnji događaj desio se u Ulici Nikole Pašića kod dragstora "Sindi" u ponedjeljak oko 23.10.

Policajci su, naime, bili zaprepašteni kada im je u susret umjesto uobičajenih automobila i pješaka, polako, ali sigurno, prilazio konjanik.

Nakon što se zbunjena Mica zaustavila, policajci su ustanovili da je jahač u pijanom stanju.

Da stvar bude gora, jahač je policiji dao i lažne podatke o svom identitetu, nakon čega je priveden.

"Nezavisne" saznaju da policija nije imala "milosti" prema pijanom jahaču, iako se ovaj pravdao da je jahao desnom stranom, te da nema razloga da ga privode, no policajci su ipak bili istrajni, pa je Radetić sproveden u policijsku stanicu.

Osim policije i Mice, zbunjeni su ostali i slučajni prolaznici, koji su u trenutku zaustavljanja jahača prolazili ispred dragstora "Sindi".

"Nisam mogao vjerovati svojim očima. Prolazio sam autom i nekoliko metara od ulaza u 'Sindi' vidim policajce kako pričaju sa nekim likom koji je jahao smeđeg konja", ispričao je očevidac koji je želio ostati anoniman.

Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da je jahač Radetić nekoliko časova prije "zaustavljanja", pio sa pravim vlasnikom kobile Mice Predragom Kostićem u jednom lokalu u banjalučkom naselju Starčevica.

"Nakon pijančenja, Radetić je uzeo kobilu od druga i krenuo do grada kako bi kupio cigarete. Policija je nakon privođenja otkrila da Radetić ima i mobilni telefon samsung koji pripada Kostiću, a koji je navodno uzeo kako bi pozvao svoju curu", pojasnio je izvor "Nezavisnih" blizak policiji.

Čitav poduhvat na kraju će jahača koštati oko 1.000 maraka, s obzirom na to da je zaradio prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, za šta je zaprijećena novčana kazna u rasponu od 500 do 1.500 maraka.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE