• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD i SDS usaglasili većinu detalja

Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić izjavio je da su SNSD i SDS postigle saglasnost o većini detalja dokumenta zajedničkog djelovanja na nivou BiH.

 SNSD i SDS usaglasili većinu detalja Izvor: MONDO

On je rekao da bi platforma o zajedničkom djelovanju mogla da bude verifikovana na sutrašnjem sastanku na najvišem nivou SNSD-a i SDS-a, ukoliko u svim njegovim elementima bude postignuta saglasnost.

Radojilić je rekao novinarima da su jutros nastavljeni razgovori o tom zajedničkom dokumentu i da su SNSD i SDS ponudile svoje "papire", kao i da je oko većine detalja postignuta saglasnost.

On je naveo da dokument, koji je u radnom obliku, sadrži osnovne principe zajedničkog djelovanja u institucijama BiH, sadrži razradu pojedinih pitanja, odnosno političke stavove o pojedinim temamama sa detaljnijim obrazloženjima i operativnim koracima o načinu realizacije u organima BiH.

Prema njegovim riječima, razgovara se i o određenom stepenu saglasnosti povodom konstituisanja Narodne skupštine RS i da se tu vode razgovori o nekim operativnim temama.

Radojičić je dodao da datum održavanja prve konstitiu sjednice zavisi isključivo od CIK-a, odnosno od toga kada će CIK objaviti zvanične rezultate izbora za nivo Narodne skupštine RS.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE