• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izborna tišina u Čaplijini

Na pet biračkih mjesta u osnovnoj izbornoj jedinici Čapljina sutra će biti ponovljeni izbori za Skupštinu Hercegovačko-neretvanskog kantona.

 Izborna tišina u Čaplijini Izvor: MONDO

Regulatorna agencija za komunikacije BiH podsjetila je sve televizijske i radio-stanice da poštuju izbornu tišinu uoči ponovnih izbora.

Potpuna zabrana medijskog praćenja bilo kakvih izbornih aktivnosti stupa na snagu danas u 7.00 časova, a trajaće do zatvaranja svih biračkih mjesta na kojima se provode ponovni izbori, odnosno do 19.00 časova sutra.

Iz RAK-a podsjećaju da je zabrana objavljivanja rezultata ispitivanja javnog mnjenja u vezi sa glasanjem i izborima na snazi od juče u 7.00 časova i traje do 19.00 časova sutra.

Ponovni izbori za Skupštinu Hercegovačko-neretvanskog kantona biće održani sutra na redovnim biračkim mjestima u osnovnoj izbornoj jedinici Čapljina, gdje pravo glasa ima 3 588 birača.

Brojanje glasačkih listića biće obavljeno u glavnom centru za brojanje u Sarajevu, na dan ponovnih izbora - u nedjelju, 7. novembra, s početkom u 24.00 časa u prisustvu izbornih posmatrača.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE