• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mjesec pritvora za uhapšene u akciji "Hit"

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor za deset uhapšenih u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova RS kodnog naziva "Hit".

 Mjesec pritvora za uhapšene u akciji "Hit" Izvor: MONDO

Akcija je usmjerena protiv narko dilera, potvrđeno je u banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

Pritvor je određen osumnjičenom organizatoru kriminalne grupe Dini Muzaferoviću, te Almiru Haskiću, Damiru Bečiću, Zlatku Sadikoviću, Željku Blagojeviću, Ostoji Kenjalu, Elviru Bašaliću, Aleksandru Sukuru, Rasimu Esimu i Borislavu Nišiću.

Iz Tužilaštvu su objansili da je pritvor određen zbog bojazni da bi ova lica na slobodi mogla uticati na svjedoke ili sakriti, uništiti ili izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

U Okružnom tužilaštvu u Banjaluci kažu da je pored deset osoba kojima je određen pritvor, određena i jedna mjera zabrane napuštanja zemlje i to licu Š.K. koje je, takođe, uhapšeno u akciji "Hit", pišu "Nezavisne novine" u sutrašnjem izdanju.

Nezvanično se saznaje da je riječ o slovenačkoj državljanki Špeli Kovač, odnosno Muzaferovićevoj supruzi.

U akciji kodnog naziva "Hit" u petak je pretreseno više od 20 lokacija u akciji suzbijanja proizvodnje i prometa opojnih droga.

U dosadašnjim aktivnostima policija je zaplijenila više od tri kilograma skanka, preko 90 stabljika indijske konoplje, više od 160 komada ekstazija, tri digitalne vage, preko dva i po kilograma eksploziva, te više od 9.000 evra za koje se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnog djela. Oduzeta je i veća količina oružja i municije i više pakovanja medicinske droge.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE