• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Nema sukoba u stranci!

Partija demokratskog progresa (PDP) demantovala je da je na sjednici Predsjedništva došlo do sukoba između nekih članova ovog tijela.

 PDP: Nema sukoba u stranci! Izvor: MONDO

"Netačni su i neistiniti navodi sa sjednice Predsjedništva PDP-a koji su objavljeni kao vijest Srne, čime je prevarena i obmanuta javnost Republike Srpske. Vašim navodima zloupotrebljeni su članovi Predsjedništva PDP-a koji nisu rekli ono što je objavljeno u vašoj agencijskoj vijesti, a navodi se kao izvor Srne", stoji i demantiju PDP-a.

PDP smatra da se radi o "osmišljenoj medijskoj kampanji" koja se vodi od strane SNSD-a i, kako kažu, režimskih medija s ciljem obračuna sa ovom strankom.

Na sjednici PDP-a, održanoj 8. novembra, donesena su dva zaključka - da nema istupanja o unutarstranačkim temama u javnosti i da se nastavljaju aktivnosti Predsjedništva na pripremi redovne sjednice Glavnog odbora krajem novembra ove godine.

Pozivajući se na izvor iz PDP-a, a ne na članove Predsjedništva ove stranke, kako stoji u demantiju, Srna je juče objavila da je na sjednici Predsjedništva PDP-a, koja je održana u Banjaluci, došlo do sukoba između članova ovog tijela Zorana Đerića i Slobodana Nagradića, s jedne, i Branislava Borenovića, s druge strane, zbog lošeg izbornog rezultata.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE