• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incko: Politički lideri moraju promijeniti kurs

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko naglasio je da je potrebno brzo formirati vlast na državnom nivou u BiH, te da politički lideri moraju promijeniti kurs.

 Incko: Politički lideri moraju promijeniti kurs Izvor: MONDO

"Izbori pružaju šansu za novi početak. Lideri u BiH trebaju iskoristiti ovu šansu, jer će snositi odgovornost za razvoj i napredak BiH u sljedeće četiri godine", izjavio je Incko u razgovoru sa visokopozicioniranim američkim zvaničnicima iz Stejt dipartmenta i Savjeta za nacionalnu bezbjednost.

Iz OHR-a je saopšteno da su ključni izazovi povratak BiH na put evroatlantskih integracija, te postizanje saglasnosti o sveobuhvatnoj ustavnoj reformi, te da ovi procesi trebaju jaku podršku ključnih faktora, kao što su SAD i EU.

U saopštenju se navodi da je Incko u protekla dva dana u Vašingtonu vodio razgovore na visokom nivou tokom kojih je u kratkim crtama objasnio izazove sa kojima se BiH suočava na putu ka evroatlantskim integracijama.

Incko će sutra održati govor na Univerzitetu Kolumbija, prije nego što Savjetu bezbjednosti UN prezentuje izvještaj koji se odnosi na period od 1. maja do 22. oktobra ove godine.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE