• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP-ovac prijetio novinaru "Glasa Srpske"

Uredništvo i novinari "Glasa Srpske" zatražili su od PDP-a da se izvini novinaru "Glasa", kome je visoki funkcioner te stranke Perica Bundalo prijetio.

 PDP-ovac prijetio novinaru "Glasa Srpske" Izvor: MONDO

U saopštenju se navodi da su urednici i novinari "Glasa" "zapanjeni prijetnjama i nivoom nekulture u javnoj komunikaciji koju je ispoljio Bundalo u jučerašnjem razgovoru sa novinarom `Glasa`" te da će tražiti zaštitu od svih međunarodnih organizacija koje se bave slobodom medija u nadi da će, budući da imaju sredstva za to, poraditi na edukaciji političara u odnosu prema javnosti i medijima.

Od institucija javnih radnika, predstavnika nevladinih organizacija uredništvo "Glasa" očekuje da upozore predstavnike političkih partija na obavezu saradnje sa javnim medijima kao sredstvom komunikacije sa javnosti.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a u Kozarskoj Dubici Perica Bundalo juče je novinaru "Glasa Srpske", koji od tražio izjavu o istupanju članstva iz stranke u Kozarskoj Dubici, rekao: "More marš u p....m.."! Nemoj da te davim".Nekoliko minuta kasnije Bundalo, koji je 2001. godine bio ministar policije RS, pozvao je redakciju "Glasa Srpske" i izvinio se.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE