• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čađo osudio napad na Mojovića

Ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo osudio je noćašnji napad na kuću i vozilo Aleksandra Mojovića, kriminalističkog inspektora Stanice policije Foča, naglasivši da istraga o ovom krivičnom djelu traje punim intenzitetom.

 Čađo osudio napad na Mojovića Izvor: MONDO

Ministar Čađo je rekao da je inspektor Mojović bezbjedan, ali da je preuranjeno govoriti o motivima ovog čina.

"Istraga će sigurno pokazati motive i dovesti do onih koji su to učinili", naglasio je Čađo.

On je rekao da policija mora da upotrijebi sva raspoloživa sredstva da pronađe vinovnike ovog napada, izrazivši uvjerenje da će policija u najkraćem mogućem vremenu i ovaj slučaj dovesti do epiloga.

"Ono što mene zabrinjava jeste činjenica da očigledno još postoje oni koji su spremni da posegnu za takvim sredstvima prema policiji i to nas upućuje da u zakonodavstvu moramo još mnogo toga učiniti, a prije svega pooštriti prijetnje sankcijom za sve ovakve i slične slučajeve koji mogu dovesti do ugoržavanja i onih koji čuvaju bezbjednosti građana, a o građanima ne treba ni da govorim", rekao je Čađo.

Gistujući u programu Radio-televizije RS, Čađo je istakao da je policija RS vrlo organizovana, dobra i odgovorna bezbjednosna agencija koja je u svakom trenutku spremna da ispuni zadatak koji građani od nje očekuju.

U protekloj godini, kaže Čađo, primjetno je da se kod građana sve više vraća povjerenje u policiju RS, što je rezultata višegodišnjeg uporonog i predanog rada svih policajaca i pripadnika MUP RS, uključujuči i inspektore.

"To je rezultat sistematskih aktivnosti na različitim poljima, koji su u jednoj sinergiji dali ovakav rezultat o kojem danas možemo sa ponosom da govorimo", naglasio je Čađo.

Govoreći o saradnju sa policijom Federacije BiH, Čađo je rekao da se ta saradnja iz godine i godinu popravlja i u pravilu što se ide ka nižem operativnom nivou ona je sve bolja i bolja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE