• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dajmo krv, spasimo nečiji život!

Pridružite se akciji fudbalskog kluba Rekreativo, darujte krv i pomozite u spašavanju nečijeg života.

 Dajmo krv, spasimo nečiji život! Izvor: MONDO

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke zajedno sa navijačkom grupom Gromada i Floorball klubom Rekreativo pokrenuo je akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati u četvrtak 2. decembra od 9 časova u Zavodu za transfuzijsku medicinu RS u Banjaluci.

Klub čiji je počasni predsjednik Dr Nele Karajlić, a njegovi fanovi svjetski poznata imena, ovom akcijom nastavlja svoj humani i društveno angažovani rad.

"Mi smo uvijek spremni da pomognemo lokalnoj zajednici i našem gradu što smo i pokazali ranijim akcijama kao što su podjela fluorescentnih saobraćajnih trakica djeci u jednoj osnovnoj školi kao i izgradnjom dječijeg igrališta u Česmi, u čemu nam je pomoglo i ministarstvo porodice, omladine i sporta RS. Ovog puta iako nije riječ o nečemu materijalnom, darujemo ono najdragocjenije, a to je krv. Nikome od nas ta doza krvi ne znači mnogo, ali nekima ljudima može značiti sve i zbog toga smo organizovali ovu akciju", izjavio je član Rekreativa Boban Kovačić.

On je dodao da u akciji osim članova fudbalskog učestvuju i članovi novoosnovanog Floorball kluba Rekreativo te navijači i prijatelji kluba.

"Pozivamo i sve ostale ljude dobre volje da se u četvrtak ujutro pridruže našoj akciji i daruju krv koja će sigurno mnogo značiti u spašavanju ljudskih života. One koji će se odazvati želim da podsjetim da je prije davanja krvi preporučljivo da pojedu nešto lagano, da dobrovoljni davaoci krvi ne smiju piti alkohol u prethodna 24 sata, te da treba da ponesu ličnu kartu", rekao je Kovačić.

Fudbalski klub Rekreativo nadaleko je poznat po činjenici da je počasni predsjednik kluba Dr Nele Karajlić, čije ime nosi i stadion u Česmi, ali i po svjetski poznatim imenima u svojim redovima.

Među članovima ovog malog, ali svjetski poznatog kluba i njegove navijačke grupe Gromada su Leo Mesi, Emir kusturica, Jelena Janković, Nikola Karabatić, Bora Milutinović, Ronald de Bur i Rud Gulit.

Više informacija o ovoj akciji, kao i o pravima i privilegijama dobrovoljnih davalaca krvi možete pronaći na zvaničnom sajtu kluba www.rekreativo.com.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE