• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbord u Banjaluci: "..Volim te još uvijek..."

Banjalučani sve češće koriste bilborde za lične oglase. Putem velikih oglasnih panoa ispisuju ljubavne poruke ili izvinjenja za preljubu.

 Bilbord u Banjaluci: "..Volim te još uvijek..." Izvor: MONDO

Uglavnom se plaćaju svi troškovi oglašavanja, ali bilo je slučajeva veoma simpatičnih oglasa kada je oglašavanje urađeno besplatno, izjavio je vlasnik firme "Metromedija", u čijem je vlasništvu 50 odsto bilborda u gradu, Goran Ćorić.

Najnoviji "lični" bilbord postavljen je u ulici Trive Amelice i na njemu piše: "Princezo izvini. Volim te još uvijek..."

"Sve je počelo prije desetak godina kad je Moskva osvanula oblijepljena porukom "Ana volim te". Danas, pored komercijalnog standardnog oglasa, primamo poruke i ličnog sadržaja, jer su ljudi shvatili kakav efekat proizvodi ovakvo oglašavanje", rekao je Ćorić za "Glas Srpske" i naglasio da ovaj vid oglašavanja još nije potpuno zaživio u Banjaluci.

Ćorić kaže da je ovakav vid iskazivanja ljubavi jako pozitivna stvar, jer oni koji imaju hrabrosti da ljubav iskažu javno imaju veće šanse da im bude oprošteno ili da budu primijećeni.

Banjalučani različito gledaju na takvu vrstu oglasa.

"Po meni je to hrabrost, ali i kukavičluk. Ovaj koji se kaje je trebao ranije da razmišlja o svom potezu, pa ne bi preko bilborda morao da ispravlja greške. S druge strane, svaka mu čast na hrabrosti, ali i požrtvovanju, jer 500 maraka danas nije malo", kaže stanovnica ulice Trive Amelice, gdje je postavljen najnoviji lični bilbord.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE