• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta sam jeo pa imam dobar seks?

Pred kraj turističke sezone, hrvatski ugostitelji se prisjećaju najkomičnijih situacija sa gostima.

 Šta sam jeo pa imam dobar seks? Izvor: MONDO

Kada se turisti tokom ljeta "sjate" na hrvatsko primorje, nerjetko imaju i zamjerke na uslugu, ali nisu ni ugostitelji uvijek najsrećniji sa gostima koji im naiđu.

U dosta dobroj turističkoj sezoni ove godine desio se i niz komičnih situacija, a vlasnici restorana iz Dubrovnika i Šibenika prepričavaju one najsmješnije za Dnevnik.hr.

"Jedan gost dolazio je kod nas par večeri i rekao je da mu se nešto čudno događa poslije večere kod nas i da ima seks po cijelu noć. Rekao je da je to nevjerovatno, i pitao šta mi to stavljamo u hranu", kaže Stjepan Perić, vlasnik restorana u Dubrovniku.

Konobare ne zaobilaze ni ljubavni obračuni. Kako izgleda scena kada žena uhvati muža na ručku s ljubavnicom, zna vlasnik jednog šibenskog restorana.

"Projurila je tu pored šanka i nas. Niti dobar dan, ništa, i ravno unutra u salu i onda vatra!", prepričava jednu situaciju vlasnik šibenskog restorana Joso Smolić.

Međutim, iskusni ugostitelji znaju i da ugase tu neočekivanu vatru. Kako kažu, sve uz dobro vino.

"Poslije godinu dana su se vratili i čestitali mi! Ona je mislila da je gotovo, da je njihovih 15 godina zajedničkog života otišlo u vjetar", kaže Smolić.

Turisti su često i dosta neobaviješteni o mjestu u kome borave, pa je tako jedan američki turista pitao: "Za potrebe kojeg filma je izgrađen stari dio grada Dubrovnika?"

Ništa manje zbunjeni, kažu konobari, nisu ni gosti s mnogobrojnih kruzera.

Oni često nemaju pojma u kom su gradu, pa ni u kojoj državi. Najsmješnije je kada naručuju, a zapravo ne znaju šta hoće.

"Imamo goste koji traže kapućino bez mlijeka, picu bez tijesta. Nedavno je jedna gošća, Italijanka, tražila da rastjeramo sve golubove u Dubrovniku dok ona jede", Priča Perić.

Bogati i slavni nisu imali takve želje. Ugostiteljima su dragi jer su najčešće jednostavni i ne traže mnogo. I što je najvažnije, daju najbolju moguću reklamu.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE