• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodat Delta City! Kupac je vlasnik nekoliko šoping centara u Beogradu

Autor Uroš Matejić

Delta City je jedan od najposjećenijh šoping centara u Beogradu, koji je otvoren 2007. godine.

 Prodat Delta City! Kupac je vlasnik nekoliko šoping centara u Beogradu Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Regionalni lider u izgradnji i upravljanju nekretninama, kompanija "MPC Properties", kupila je Delta City šoping centar, čime je potvrdila svoju lidersku poziciju. Ova kupovina dodatno je osnažila MPC retail portfolio koji čine UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator centar Beograd i Immo Outlet centar.

"Kupovinom Delta City šoping centra, MPC Propeties je u mogućnosti da svojim zakupcima i poslovnim partnerima ponudi ne samo kvalitetan i raznovrstan portfolio, već i najbolje tržišne uslove za razvoj poslovanja. Naša dugogodišnja ekpertiza u razvoju i upravljanju najvećim retail i office projektima u zemlji, uigran tim internacionalnih i domaćih stručnjaka, najšira mreža internacionalnih i regionalnih brendova, ali prije svega stabilan i održiv portfolio, čine MPC Properties pouzdanim partnerom za razvoj i nadogradnju biznisa. Ovom akvizicijom naša retail mreža broji čak pet šoping centara i predstavlja apsolutnog lidera na domaćem tržištu, ali i šire", izjavio je CEO MPC Properties Maxence Liagre.

Možda će vas zanimati

"MPC Properties" ima iskustvo i ekspertizu u izgradnji, invenstiranju, razvoju, akvizicijama i upravljanju komercijalnim nekretninama. Pored navedenih retail objekata, kompanija poseduje i ekluzivan portfolio poslovnih zgrada, među kojima su Ušće Tower One i Ušće Tower Two poslovni centri, Navigator Business Complex, TLD Belgrade i Plaza Prima.

Delta City je jedan od najposjećenijh šoping centara u Beogradu, koji je otvoren 2007. godine.

Izgrađen je na tri nivoa, ima garažu sa 1.200 parking mjesta i ukupnu površinu od 85.000 m². Čini ga 130 lokala, ukupne površine 30.000 m². Obuhvata najraznovrsnije prodavnice domaćih i stranih proizvođača. Tu su i multipleks bioskop, prostori specijalizovani za djecu, tematski restorani, restorani brze hrane, kafići, itd.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE