• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hajde da štedimo gorivo"

Internet sajt posvećen energetici "Enerdžiobzerver" (www.energyobserver.com) u petak pokreće kampanju za štednju goriva u Srbiji.

 "Hajde da štedimo gorivo" Izvor: MONDO

Internet sajt posvećen energetici "Enerdžiobzerver" (www.energyobserver.com) najavio je da će u petak pokrenuti promotivnu kampanju za štednju goriva u Srbiji.

Enerdžiobzerver će u akciji "'Ajde da štedimo gorivo", koju pokreće povodom treće godišnjice od osnivanja, pozivati auto škole da u nastavni program uvedu "ekološki čas" i u okviru njega buduće vozače nauče kako da smanje potrošnju goriva i zagađenje.

Enerdžiobzerver će putem medija i elektronske pošte pozivati kompanije za distribuciju goriva da na pumpama dele letke na kojima će biti odštampano 10 pravila za štednju goriva.

Enerdžiobzerver se ovom akcijom pridružuje promociji štednje goriva koju su pokrenule Evropska komisija i Udruženje vodećih evropskih naftnih kompanija EUROPIA, navodi se u saopštenju.

Evropska komisija i EUROPIA vozačima preporučuju, između ostalog, da redovno servisiraju automobile kako bi održali njihovu efikasnost, da proveravaju pritisak u gumama, uklone nepotrebni teret iz prtljaga i da izbegavaju situacije u kojima se svaki član domaćinstva vozi odvojeno, svojim automobilom.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE