• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministarstvo ekonomije traži poništavanje koncesije?

Ministarstvo ekonomije Srbije tražiće da se ugovor o koncesiji za izgradnju autoputa "Horgoš-Požega" poništi, javila je televizija B92

 Ministarstvo ekonomije traži poništavanje koncesije? Izvor: MONDO

Ministarstvo ekonomije Srbije tražiće da se ugovor o koncesiji za izgradnju autoputa "Horgoš-Požega" poništi, javila je televizija B92 pozivajući se na informacije iz tog ministarstva.

Kako tvrdi ta televizija, koncesionar konzorcijum "Alpina Bor" sada traži produženje roka koncesije sa 25 na 30 godina i garanciju države Srbije o minimalnom protoku vozila na deonici puta na kojoj bi koncesionar trebalo da naplaćuje putarinu.

Pomoćnik ministra ekonomije Nebojša Ćirić rekao je toj televiziji da se nada da "ćemo konačno doći do pameti i da ćemo saopštiti koncesionaru da se ugovor ne može stalno menjati na našu štetu".

"Lično mislim da treba što prije raščistiti sa tim neuspelim pokušajem da se takvom jednom koncesijom u našu korist nešto uradi i da treba što prije krenuti u kompletiranje autoputa", rekao je Ćirić.

U ponedeljak ističe dodatni rok od tri meseca koji je vlada Srbije postavila koncesionaru "Alpini Bor" da dostavi garancije da će gradnju autoputa finansirati Dojče banka.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE