• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grave" gradi zgradu u centru Banjaluke

Društvo za osiguranje "Grave" iz Banjaluke uložilo je više od 6.000.000KM u vlastiti poslovni objekat, površine 2.150 metara kvadratnih u centru grada

 "Grave" gradi zgradu u centru Banjaluke Izvor: MONDO

Direktor "Grave" Banjaluka Veselin Petković rekao je da će ovo društvo, nakon 10 godina od osnivanja u Srpskoj, dobiti do početka novembra moderan i funkcionalan poslovni prostor u Ulici Prvog krajiškog korpusa.

On je istakao da se ulaganje u vlastite poslovne prostore pokazalo kao isplativa investicija koju su već odavno uradile ostale članice "Grave" koncerna na prostoru bivše Jugoslavije.

"U skladu sa dugoročnom strategijom `Grave` koncerna i na osnovu naših dobrih poslovnih rezultata u Srpskoj, Uprava iz Austrije nam je dala saglasnost da krenemo u ovu investiciju", rekao je Petković.

Petković ističe da je ovo, osim investiranja u obveznice RS, samo još jedan dokaz da "Grave" ima dugoročne planove da ostane na ovim prostorima i da ulaže u lokalnu zajednicu gdje su njihovi osiguranici.

On je naglasio da se prelaskom u novi poslovni prostor stvaraju mogućnosti za dalji razvoj kompanije i uvođenje novih vrsta osiguranja koje trenutno "Grave" nema u ponudi.

Prema zvaničnim podacima Agencije za osiguranje Republike Srpske, "Grave osiguranje" Banjaluka je lider na tržištu životnog osiguranja. Osnovano je kao prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Republici Srpskoj.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE