• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Banjaluci biznis forum BiH-Azerbejdžan

U februaru u Banjaluci biće održan biznis forum BiH-Azerbejdžan, s ciljem privlačenja biznismena i predstavnika poslovnih krugova Azerbejdžana

 U Banjaluci biznis forum BiH-Azerbejdžan Izvor: MONDO

Nerezidentni ambasador Azerbejdžana za BiH sa sjedištem u Bukureštu Eldar Hasanov najavio je da će u drugoj polovini februara u Banjaluci biti održan biznis forum BiH-Azerbejdžan, s ciljem privlačenja biznismena i predstavnika poslovnih krugova Azerbejdžana.

On je naveo da će na taj forum biti pozvane sve zainteresovane privatne i državne kompanije i fizička lica i da se pripreme za ovaj događaj odvijaju "punom parom".

"Istakao bih i da više od godinu dana funkcioniše BiH-Azerbejdžanska asocijacija prijateljstva i saradnje, u čije obaveze, osim uspostavljanja kulturnih i društvenih odnosa, ulazi i produbljivanje ekonomskih veza, a u najskorije vrijeme će biti otvorena filijala te asocijacije i u Banjaluci", rekao je Hasanov za "Pres".

Prema njegovim riječima, ljudi iz Azerbejdžana veoma su zainteresovani za drvoprerađivački sektor, eksploataciju vode, preradu i koncesiju voća i povrća, vinogradarstvo, mesnu i mliječnu industriju, infrastrukturu, za koje, kako je rekao, Republika Srpska i BiH imaju potencijal.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE