• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatno savjetovanje o poslovanju

U Banjaluci je otvorena konsultantska firma Consultin, koja će tokom jula jednom sedmično organizovati besplatan sat savjetovanja.

 Besplatno savjetovanje o poslovanju Izvor: MONDO

Kroz usluge poslovnog, računovodstvenog i pravnog savjetovanja, Consultin će svim klijentima pružiti konkretne savjete i podršku kako bi odgovorili na poslovne izazove i prevazišli kompleksne probleme sa kojima se suočavaju.

“Želja nam je da na jednom mjestu klijentima pružimo potpunu podršku od knjigovodstveno-računovodstvenih poslova, finansijskog i korporativnog savjetovanja, pravnog savjetovanja i to isključivo iz oblasti privrednog prava, restrukturisanja kompanija, procjeni investicija, pisanja projekata, savjetovanje iz oblasti informacionih tehnologija primjenjivih u biznisu i sl. Cilj nam je da našim klijentima pružimo maksimalnu podršku u razvoju sopstvenog biznisa na najkvalitetniji mogući način primjenjujući iskustva svjetskih kompanija, te da i na taj način pružimo doprinos razvoju ekonomije u Bosni i Hercegovini”, rekao je Srđan Praštalo, generalni direktor Konsultantske firme Consultin.

Tim Consultina će u junu i julu jednom sedmično pružati besplatan sat savjetovanja kako bi omogućio kompanijama da potraže stručnu podršku koja će ih usmjeriti u pravcu pronalaska rješenja.

“Kroz ovaj princip želimo da našim privrednicima ponudimo mogućnost da zatraže savjet od članova našeg tima i sigurni smo da ćemo svojim iskustvom i znanjem uspjeti da ih usmjerimo u pravom pravcu”, dodao je Praštalo.

ConsultIn tim ima bogato iskustvo u uspješnom restrukturisanju privrednih subjekata, unapređenju transparentnosti poslovanja, povećanju produktivnosti, racionalizaciji troškova, osvajanju tržišta, kreiranju novih proizvoda, pravnoj zaštiti, i nizu aktivnosti i usluga u vezi sa obezbjeđivanjem uspješnog poslovanja privrednih subjekata, te stalnom podsticanju i ostvarivanju njihovih iznadprosječnih rezultata.

Više informacija o besplatnom savjetovanju te o uslugama i timu Consultin-a možete saznati na www.consultin.ba.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE