• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danski "JYSK" od danas i u Banjaluci

Danski JYSK, evropski lanac proizvoda za domaćinstvo, otvorio je danas prodajni objekat u Banjaluci, peti u Republici Srpskoj.

 Danski "JYSK" od danas i u Banjaluci Izvor: MONDO

JYSK u Banjaluci ima 10 zaposlenih i prostire se na oko 1.000 metara kvadratnih, a raspolaže širokim asortimanom proizvoda za spavaću sobu, kupatilo i kuću.

JYSK prodajne objekte ima u Prijedoru, Palama, Istočnom Sarajevu, Bijeljini, Bihaću, Sarajevu, Mostaru, Gračanici, Tešnju, Vitezu i Zenici.

Regionalni menadžer i odgovorna osoba za trgovinu Ivan Protega kaže da mnogo očekuje od najnovijeg objekta JYSK, te da je u Banjaluci već narednog ljeta planirano otvaranje još jednog prodajnog objekta.

Prema njegovim riječima, novootvoreni prodajni objekat je dio lanca od oko 20-ak prodavnica koje JYSK u narednih nekoliko godina planira da otvori u BiH.

JYSK-ov razvojni put započinje 1979. godine kada mladi trgovac Lars Larsen otvara svoju prvu prodavnicu u gradu Arhusu, na poluostrvu Jutland u Danskoj. Danas je JISK međunarodna kompanija sa 1850 prodavnica u 35 zemalja svijeta i ima 17.500 zaposlenih, te godišnji promet od oko 16 milijardi danskih kruna. 

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE