• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnicima RAOP-a isplata 410.000 KM

Autor SRNA

Vlada RS uplatila je 410.000 KM, koje će biti isplaćene radnicima "Energoinvest - Rasklopne opreme" koji nisu naplatili svoja potraživanja, bilo da jesu ili da nisu podnijeli tužbu, izjavio je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo.

 Radnicima RAOP-a isplata 410.000 KM Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

"Opština Istočno Novo Sarajevo već je krenula u konkretne aktivnosti kako bi svakom radniku, na bazi njihovih ličnih zahtjeva, već sutra i prekosutra bio uplaćen odgovarajući iznos za više od 90 radnika", precizirao je Ćosić.

On je naglasio da je lokalna zajednica na čijem je čelu u tijesnoj saradnji sa Vladom Republike Srpske i resornim ministarstvima u vezi sa ovom firmom i da je završila sve što je obećano.

Prema njegovim riječima, činjenica jeste da dio radnika još čeka na naplatu svojih potraživanja, ali je otvoren prosec koji će biti nastavljen u saradnji sa radnicima.

"Isto tako, zahvaljujući Vladi Republike Srpske i predsjedniku Željki Cvijanović, koji su intervenisali sa ovim sredstvima, sada nećemo imati radnika RAOP-a koji nisu naplatili ništa od svojih potraživanja", konstatovao je Ćosić.

On je izrazio uvjerenje da će sukcesivno teći dalje zapošljavanje u RAOP-u, posredstvom ruskih investitora.

"Prema informacijama kojima raspolažem, u novoj firmi u Istočnom Sarajevu vrše se ozbiljne pripreme za početak serijske proizvodnje najnovije generacije visokonaponskih prekidača i da `Elektroinženjering – Elekroenergetska oprema` priprema ozbiljan investicioni plan", zaključio je Ćosić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE