• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnica nastradala u mikseru za keks

Ljubica Maksimović, radnica Fabrike keksa "Belina” u Rumi poginula u četvrtak pri padu u mikser za pripremanje smeše za proizvodnju keksa.

 Radnica nastradala u mikseru za keks Izvor: MONDO

Ova teška nesreća na radu desila se neposredno posle jutarnje pauze u hali za proizvodnju keksa, gde je u smeni bilo osmoro radnika. Ljubica je posle pauze krenula na svoje radno mesto i iz za sada nepoznatih razloga pala u mikser.

Ljubica Maksimović u Fabrici keksa „Belina” radila je već pet godina, dobro je bila upoznata sa procesom proizvodnje, a šta se desilo tog jutra, tek treba da se utvrdi, piše Politika.

Odmah posle tragedije u "Belinu” su došli Hitna pomoć i vatrogasci, a uviđaj su obavili operativci OUP-a Ruma i istražni sudija Opštinskog suda u Rumi.

U rumskoj fabrici "Belina” nismo našli nikoga od odgovornih rukovodilaca. Jedna od radnica, sva uplakana, koja je želela da ostane anonimna, pristala je da da izjavu.

"Trebalo je da budem u smeni i radim na mikseru, jer je jedna radnica odsutna. Ljubica je jedna od najiskusnijih radnica, dobar prijatelj, spremna svima da pomogne. Ovo je nesreća kakva se ne pamti. Šta se zapravo u krugu dogodilo ja ne znam, ali sam čula da je Ljuba poginula, pa sam došla da saznam kako se to desilo", priča potresena Ljubičina koleginica.

U Partizanskoj ulici, gde je Ljubica Maksimović živela sa suprugom Ljubisavom, vrata kuće su bila zaključana.

Komšinica nam je rekla da je Ljubisav Maksimović na poslu u Novom Sadu i da verovatno još nije ni obavešten o nesreći koja ih je zadesila.

Jedna kćerka Ljubice i Ljubisava Maksimovića živi u Šapcu, a druga je tragično stradala pre dve godine. Inače, komšinice o Ljubici imaju samo lepe reči.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE